Sunday, February 15, 2009

GEMPAR!!!GEMPAK!!!GEMPUS!!!


Bukan yang baju biru, tetapi amoi yang sebelah ni lorr.

Seorang exco kerajaan Selangor telah membuat aduan polis tengah malam tadi berhubung penyebaran foto-foto bogelnya kepada umum.

Elizabeth Wong, yang juga wakil rakyat Bukit Lanjan, membuat laporan di balai polis Damansara, Petaling Jaya kira-kira jam 11 malam.

Difahamkan foto-foto yang dirakam tanpa kebenarannya itu - kemungkinan oleh seorang bekas teman lelakinya - sewaktu beliau sedang tidur.

Ahli Dewan Undangan Negeri (Adun) wanita itu, dalam usia lewat 30-an dan masih bujang, dijangka mengeluarkan kenyataannya hari ini.

Beliau menjadi sasaran kedua berkaitan dakwaan seks selepas serangan terhadap seorang wakil rakyat PAS, yang juga exco kerajaan negeri, Dr Halimah Ali yang didakwa ditangkap basah di sebuah hotel sekitar Pelabuhan Klang.

Sambil menafikannya, beliau membuat aduan polis hujung bulan lepas terhadap sebuah laman web pro-Umno berhubung penyiaran tuduhan tersebut.

Sumber : Malaysiakini

P/S:hehehe, tak sangka nafsu Ahli Parlimen Pakatan Rakyat ni boleh tahan jugak ek...

Go for Pakatan Rakyat, Pakatan berpakat kemajuan minda seksualiti dan sensualiti,KAH KAH KAH


"Mau ka? aiya x mau la gua gay maa"Kata MB Selewengor

5 comments:

MAWAR BERDURI said...

salam?

kui kui...jadik ini kes kenakpatanlah kan???? he he he
memang gempar dan mengambuskan ah ah

Anonymous said...

u really stupid !

abe MIE 'TERJAH' said...

http://pkrpasdap.blogspot.com


motto baru Pakatan ialah

HIDUP BIAR SEDAP

Sedingin Salju said...

Hello anoun, who are stupid? PR or BN? When BN make a mistake you all PR sangat bising, kutuk ini dan itu. But now, why you all say stupid? You are shit.

Anonymous said...

Apa nak jadi? Yang boss PKR sibuk cari jantan jambu... Tok Guru sibuk bagi tiket syurga... "K&C" DAP dah mula gila. Balas tuhan orang Munafik yang sentiasa berdusta kepada saudara sesama Islam. Insaflah....