Friday, February 27, 2009

Karpal Singh the tiger & the pooh


Siapakah Mr Karpal Singh @ The 'tempang' tiger @ CELAKA

Beliau dilahirkan pada 28 June 1940.
Berketurunan Punjabi.

Ahli Parlimen P.501 Gelugor Penang
Memulakan karier sebagai peguam dan memiliki firma guaman sendiri iaitu KARPAL SINGH & CO. (Pastikan anda memberi souvenier setiap kali anda singgah di pejabatnya)
Pernah ditahan dibawah Akta Keselamatan dalam Negeri pada tahun 1987 semasa Operasi Lalang, dibebaskan pada tahun 1989.
Pernah dibebaskan pada tahun 1988 tetapi ditahan semual sejurus keluar dari tahanan.
Penahanan beliau adalah rentetan dari pembelaan beliau terhadap Australian drug trafficker Kevin Barlow yang dihukum pada tahun 1986, bersama-sama dengan rakyat New Zealand Lorraine cohen dan anak lelakinya aaron, kedua-duanya terselamat dari hukuman mati.
Karpal Singh menjadi harimau yang tempang selepas KECELAKAAN motor sikal pada tahun 2005, dan menyebakan beliau menjadi seorang CELAKA yang TEMPANG
Karpal Singh bukanlah ahli politik yang berguna sangat kepada masyarakat pun, kerana beliau lebih kepada aktiviti memaki orang dan menghina orang. Jasanya kepada masyarakat tiada apa pun.
Hanya orang yang buta tuli sahaja yang mengundi Karpal Singh.
silalah berkunjung ke sini...
KARPAL SINGH & CO.
No. 67, Jalan Pudu Lama,
50200, Kuala Lumpur
No Tel;03-20703839,03-20701452
Fax;03-20706100/20368390
Lawyers of the firm,
dan branchnya di Penang
KARPAL SINGH & CO.
17 GREEN HALL 10200 PENANG
Tel; 04-2639558 , 04-2638543
Fax:04-2630461
lawyers of the firm
p/s sila kunjungi dan berikan lah saguhati tidaklah apa pun jua bentuknya a
apabila melawat KARPAL SINGH & CO.,
Saguhati tersebut mestilah berbentuk peluru tidak kiralah berapa clibre sekalipun.
KARPAL SINGH dulu dah terima satu peluru, sekarang 2 bijii peluru. mungkin juga koleksinya belum cukup untuk mendapat 'triple bullet gift' rasanya
KARPAL SINGH CELAKA
KARPAL SINGH CELAKA
KARPAL SINGH CELAKA
KARPAL SINGH CELAKA
KARPAL SINGH CELAKA
KARPAL SINGH CELAKA
KARPAL SINGH CELAKA
GOBIND SINGH DEO CELAKA
GOBIND SINGH DEO CELAKA
GOBIND SINGH DEO CELAKA
GOBIND SINGH DEO CELAKA
GOBIND SINGH DEO CELAKA
GOBIND SINGH DEO CELAKA
GOBIND SINGH DEO CELAKA


No need to thank me for promoting your lawyer firm in my blog mr tiger singh @ tiger tempang

5 comments:

Anonymous said...

Salam Bro kerana mempertahankan agama, bangsa dan negara, tak kira dalam wadah apa sekalipun. Pada saya inilah jihad yang tidak ternampak oleh sanubari kebanyakkan manusia yang taksub pada makhluk langsung terus hidup didalam zumat kegelapan dunia.
Terima kasih juga yang tidak terhingga kerana memberi sokongan dan memberi hujah yang bernas tentang kes saiful (saya baca di blog Pahang Daily Online). Menambah semangat saya dan keluarga dalam usaha membela Saiful dalam mencari sebuah keadilan di dunia yang fana ini.

Wassalamun 'alaihi.

Lok 7

Anonymous said...

Haku tak respect langsung cara pemikiran ko yg dipengaruhi oleh kerajaan. Atau ko diantara orang melayu yang tamak gila kuasa pemalas dan pentingkan diri sendiri.Kerana melayu lah Malaysia huru hara skrg ini. Setakat yang aku kenal 99% orang melayu pemalas, gila kuasa, nak untung cepat dan tamak. Tak percaya? Tanya lah diri ko sendiri

murai77 said...

aku tak dapat keuntungan apa2 pun dalam membela bangsa, agama dan negara melalui blog.

Selain menghabiskan masa aku, bil elektrik dan bil internet.

Tetapi moga2 Allah memberi aku pahala dengan apa yang aku tulis dalam menyedarkan umat islam dan melayu khususnya.

Aku mengecam fitnah, aku menulis berdasarkan fakta dan pendapat aku didokong sumber bukannya cut & paste membuta tuli.

salam

Anonymous said...

Adakah bukti,fakta & sumber2 yang ko dapat tu berlandaskan perbandingan beberapa pihak ataupun hanya sebelah pihak sahaja?

Anonymous said...

a stupid retard mentality....